Grinta! store van deze week: Van Eyck Sport uit Aalst

Van Eyck Sport in Aalst is de ideale partner om optimaal van het fietsen te kunnen genieten. Al honderd jaar lang biedt deze fietswinkel topkwaliteit en topservice aan zowel de sportieve als recreatieve fietser. In de winkel met een oppervlakte van 1800 vierkante meter en in de webshop vind je alles wat je fietshartje verlangt!

04/01/2020 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Van Eyck sport Aalst biedt een ruim assortiment aan stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes, maar ook de afdelingen fietskledij, fietsmateriaal en sportvoeding zijn zeker een bezoekje waard. En wat te zeggen over de Ladies Corner, een uitgebreide afdeling op maat van de dames! Bij Van Eyck Sport Aalst vind je heel wat topmerken zoals Scott, BMC, Bianchi, Cube, Colnago, Cipollini en Ridley.

Het professionele team van Van Eyck Sport Aalst staat altijd klaar met deskundige hulp en advies. Parkeren voor of achter de winkel, binnenstappen en geholpen worden. Zo simpel is het! Wat ook mooi meegenomen is, is dat je al je aankopen kunt betalen met eco-cheques.

Van Eyck Sport

Openingsuren

  • Maandag-vrijdag: 9:30 - 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Gesloten op zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws 24 uur op de mountainbike: de langste dag
30/04/2019 - Bart De Schampheleire

24 uur op de mountainbike: de langste dag

Het ene artikel laat zich al wat gemakkelijker schrijven dan het andere. Soms ligt het aan de inspiratie, een andere keer is het omdat een verhaal technisch ingewikkeld is en je de juiste termen niet vindt. Deze keer speelt mijn fysiek mij parten. Na mijn deelname aan de 24-uur MTB-race in Hooglede-Gits zijn mijn vingers nog zo stram dat typen tergend traag gaat en ook mijn onderrug en nek protesteren nog. Maar ach, waar je niet van dood gaat, dat maakt je sterker. Toch?