Grinta! store van deze week: Van Eyck Sport uit Aalst

Van Eyck Sport in Aalst is de ideale partner om optimaal van het fietsen te kunnen genieten. Al honderd jaar lang biedt deze fietswinkel topkwaliteit en topservice aan zowel de sportieve als recreatieve fietser. In de winkel met een oppervlakte van 1800 vierkante meter en in de webshop vind je alles wat je fietshartje verlangt!

04/01/2020 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Van Eyck sport Aalst biedt een ruim assortiment aan stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes, maar ook de afdelingen fietskledij, fietsmateriaal en sportvoeding zijn zeker een bezoekje waard. En wat te zeggen over de Ladies Corner, een uitgebreide afdeling op maat van de dames! Bij Van Eyck Sport Aalst vind je heel wat topmerken zoals Scott, BMC, Bianchi, Cube, Colnago, Cipollini en Ridley.

Het professionele team van Van Eyck Sport Aalst staat altijd klaar met deskundige hulp en advies. Parkeren voor of achter de winkel, binnenstappen en geholpen worden. Zo simpel is het! Wat ook mooi meegenomen is, is dat je al je aankopen kunt betalen met eco-cheques.

Van Eyck Sport

Openingsuren

  • Maandag-vrijdag: 9:30 - 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Gesloten op zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

blog La Marmotte - de originele bucketlisttocht
24/08/2019 - Gilles Bultinck

La Marmotte - de originele bucketlisttocht

Eind augustus staat de Pyreneeëneditie van La Marmotte op het programma. Uiteraard is de oerversie nog altijd die in de Alpen, de natuurlijke habitat van de marmot. Blogger Gilles zakte tijdens het eerste weekend van juli samen met een dozijn fietsvrienden af richting Bourg d’Oisans om de originele La Marmotte voor eens en voor altijd van zijn bucketlist te schrappen. Het scheelde echter geen haar of heel zijn voorbereiding was in rook opgegaan.