Grinta! store van deze week: Van Eyck Sport uit Sint-Pauwels

Van Eyck Sport Sint-Pauwels is een gevestigde waarde in het Waasland. De bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst heeft er sinds 2014 een prachtige winkel met een ruim aanbod aan fietsen en fietsaccessoires. De storemanager en collega's staan er steeds voor de klanten klaar.

06/02/2021 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Het professionele team van medewerkers van het filiaal in Sint-Pauwels bestaat uit mensen die hun strepen al verdienden. Ze streven ernaar de klanten met de allerbeste raad en daad bij te staan. Klantgerichtheid en service staat er centraal.  Bovendien worden ze constant bijgeschoold om de klanten te kunnen helpen.

Bij Van Eyck Sport in Sint-Pauwels vind je tal van topmerken zoals Castelli, Bianchi, Assos, Wilier, Scott en nog veel meer. Je hebt er bovendien een ruime keuze aan stadsfietsen, kinderfietsen (merk Frog) en e-bikes (stad, race en MTB), en een uitgebreid assortiment fietskledij en sportvoeding.

Net zoals in de andere filialen werd ook in Sint-Pauwels het ‘Total Concept for Cycling’ geïmplementeerd. Met andere woorden: de fietsliefhebber vindt er werkelijk alles wat hij of zij nodig heeft! Ook aan parkeergelegenheid is er geen gebrek en je kunt er bovendien betalen met eco-cheques. Ook handig en nuttig om weten: Van Eyck Sport werkt samen met de leasemaatschappijen KBC, Team Cyclis en O2O.

Van Eyck Sport

  • Potterstraat 125 9170 Sint-Pauwels
  • T +32 3 766 02 72
  • sintpauwels@vaneycksports.com
  • www.vaneycksports.be

Openingsuren

  • Maandag, woensdag - vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 9:30 - 18:00 uur
  • Gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Mittersil-Hollersbach-Stuhlfelden: zonnige kant of liever in de schaduw?
Mittersil-Hollersbach-Stuhlfelden: zonnige kant of liever in de schaduw?
07/08/2021 - Cyclefeed

Mittersil-Hollersbach-Stuhlfelden: zonnige kant of liever in de schaduw?

Iedereen kan de zomer aan zee doorbrengen. Als u echt iets wilt beleven, breng dan uw zomervakantie door in de Oberpinzgau. U kunt afkoelen door in de meren van het Nationaal Park te springen en er zijn ook talloze avonturen te beleven op de hoogten van de Kitzbüheler Alpen. Bovendien kunnen nieuwe sporten worden geleerd, spannende themapaden worden verkend en traditionele lekkernijen uit de Pinzgau worden gegeten.