Klaar voor de Klassieker van het Goede Doel?

Met de Ronde van Vlaanderen net achter de rug en Parijs Roubaix in aantocht is het voorjaar volop aan de gang. Toon jij je goeie benen nu zaterdag?

05/04/2016

Er zijn tal van redenen om nu zaterdag in Zulte aan de start te staan van de Klassieker van het Goede Doel! Ten eerste: het pittige parcours langs de Vlaamse Ardennen en de Pays des Collines. Zonder kasseien deze keer. De langste afstand heeft maar liefst 15 hellingen en 1.800 hoogtemeters in petto.Ten tweede, het inschrijvingsgeld van slechts €6. Ten derde de après bike met alles aan €1 (ja zelfs de Grimbergen van het vat!). Ten vierde: er is de mogelijheid om de Klassieker te combineren met een heus ontbijtbuffet (€20 inc. tocht). En tot slot, natuurlijk, het Goede Doel: dit jaar steunt de organisatie 'Het mecenaatsfonds voor zeldzame stofwisselingsziekten' én de '1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker'. 

Meer info op de webiste!

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Mittersil-Hollersbach-Stuhlfelden: zonnige kant of liever in de schaduw?
Mittersil-Hollersbach-Stuhlfelden: zonnige kant of liever in de schaduw?
07/08/2021 - Cyclefeed

Mittersil-Hollersbach-Stuhlfelden: zonnige kant of liever in de schaduw?

Iedereen kan de zomer aan zee doorbrengen. Als u echt iets wilt beleven, breng dan uw zomervakantie door in de Oberpinzgau. U kunt afkoelen door in de meren van het Nationaal Park te springen en er zijn ook talloze avonturen te beleven op de hoogten van de Kitzb├╝heler Alpen. Bovendien kunnen nieuwe sporten worden geleerd, spannende themapaden worden verkend en traditionele lekkernijen uit de Pinzgau worden gegeten.