Ontdek de voordelen van een bikefitting

Wil je erachter komen wat een bikefitting precies inhoudt? Of wat het nut is van een op maat gemaakt fietsframe? Kom dan naar de opendeurdagen van Bike Experience in Wuustwezel (op vrijdag 13 en zaterdag 14 april).

09/04/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Bike Experience

Bike Experience zet de deuren open en laat zien waar ze goed in is: bikefitting. Op vrijdag en zaterdag zijn er verschillingen demonstraties. Om precies te zijn om 19.00 uur op vrijdag en om 11.00 en 14.00 uur op zaterdag. Daarbij bekijken de verzorgers van de demo’s de oorzaken van zadelpijn, voetklachten en de invloed van de cranklengte op het duwvermogen.

Er zijn meer redenen om langs te komen. De invoerder van Argon18 zal van de partij zijn met de nieuwe collectie. Ook kom je van alles te weten over de producten van Legend en Storck, de merken die Bike Experience ook in het aanbod heeft opgenomen. Last but not least: Bike Experience presenteert de Infinity E-bike. De opendeurdagen zijn interessant voor zowel beginners als gevorderden.

Bekende expert
Bike Experience is de zaak van Jean Luc de Meyer. Hij is bikefittingexpert en heeft in het magazine van Grinta! zijn eigen rubriek. In de laatste uitgave van Grinta! (nummer 66) gaat hij in de rubriek in op het beenlengteverschil. Ga naar de kiosk en haal Grinta! in huis.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws NU IN DE WINKEL: GRINTA! WINTERSPECIAL
03/10/2018 - Bart De Schampheleire

NU IN DE WINKEL: GRINTA! WINTERSPECIAL

Had je de voorbije jaren misschien moeite om als fietser gemotiveerd de winter door te komen, dan wordt dat dit jaar helemaal anders. In de Grinta! winterspecial focussen we op indoor training, veldrijden, baanwielrennen, overwinteren in de zon, mountainbiken en doorfietsen op de weg. 106 pagina’s boordevol tips en inspiratie om je in topvorm aan het volgende seizoen te laten beginnen. De Grinta! Winterspecial is opgebouwd rond zes grote thema’s.