Peloton Bike Store is de Grinta! store van deze week

Bij Peloton Bike Store in Kampenhout beseft men dat je niet zomaar een fiets koopt… Je wilt niets minder dan de perfecte fiets! Daarom wordt bij Peloton Bike Store elke klant opgemeten alvorens hij of zij een fiets koopt en bijgestaan met de juiste dienstverlening, service en advies.

04/08/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Ook de veeleisende fietser komt bij Peloton Bike Store aan zijn of haar trekken. Het Italiaanse topmerk Pinarello levert immers enkel high-end fietsen af. Andere kwaliteitsvolle merken in de winkel: Kask, Diadora, Rafa’l, Giordana, Biotex, Edco, Most en Stevens. De collectie van Stevens is trouwens veel breder dan enkel het sportieve gamma. Het aanbod bevat ook stadfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Je vindt bij Peloton Bike Store dus altijd wel een fiets die bij je past!

Je zou graag eens de beste fiets uit het peloton willen testen? Enkele uren, 1 dag, voor het weekend, een volledige week, … Dat is allemaal mogelijk bij Peloton Bike Store. Op die manier ben je 100% zeker dat je een fiets kiest die bij je past. Bij de fietsenwinkel in Kampenhout kun je ten slotte ook terecht voor teamkleding uit de Giordana Custom-lijn, een merk met meer dan 30 jaar ervaring in de professionele wielerwereld. Alle kleding wordt gemaakt in een eigen fabriek in Italië. Zo wordt de kwaliteit en pasvorm gewaarborgd en dit voor zowel grote als kleine teams.

Peloton Bike Store

Openingsuren

  • Maandag tot en met vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 19:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Gesloten op maandag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur
23/11/2019 - Bart De Schampheleire

Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur

Tim Wellens en Thomas De Gendt zijn niet alleen ploegmaats bij Lotto-Soudal, het zijn ook twee wielerprofs die de liefde voor de fiets na al die jaren op de trappers nog niet zijn kwijtgeraakt. Om het seizoen 2018 af te sluiten besloten de twee boezemvrienden na de Ronde van Lombardije samen terug naar huis te fietsen. En aangezien ze zich op die roadtrip zo goed geamuseerd hadden, zetten ze voor dit najaar een nieuwe expeditie op poten. Al loopt die minder voorspoedig dan verhoopt…