Peugeot-Classics Vandecasteele viert tienjarig bestaan met ultrarit (286 kilometer)

De organisatie achter de Peugeot-Classics Vandecasteele heeft een feestje te vieren: het tienjarig bestaan van de classic. Speciaal voor deze gelegenheid voegt men een ultra galarit toe aan het wielerevenement. Deze is goed voor 286 kilometer.

23/05/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Peugeot-Classics Vandecasteele

De ultra galarit combineert de twee langste ritten en komt zodoende uit op een afstand van 286 kilometer. Wie deze uitdaging aangaat – dat kan enkel op 13 juli en niet op 14 juli – krijgt in ieder geval een uniek aandenken: een gelimiteerde editie van de Peugeot Classic-trui, die enkel en alleen voor deelnemers van deze rit ontworpen werd.

Wilt u deze ultralange uitdaging met 1.500 hoogtemeters aangaan? Dan kunt u zich nu inschrijven (tot 7 juni). Ga naar de website van Peugeot-Classics Vandecasteele voor meer informatie. De inschrijfkosten bedragen 50 euro, zes bevoorradingen zijn inbegrepen. De start is vanwege de lange afstand voorzien rond de klok van 5.00 – 5.30 uur.

Coppa Grinta!

De Peugeot-Classics Vandecasteele (op 13 en 14 juli) is onderdeel van de Coppa Grinta!. Dit is een lijst met zeventien toertochten die je ab-so-luut moet fietsen. Omwille van hun kwalitatieve organisatie die zich uit in een mooi parcours, goede bevoorradingen, een toffe sfeer en après-bike en perfecte accommodaties om veel fietsers te ontvangen. Ze zijn gespreid over het hele land en over het ganse fietsjaar.

Tags:

Gerelateerde artikels