Reconstrueer de Sagan-val op de Oude Kwaremont

De Oude Kwaremont was tijdens de Ronde van Vlaanderen in 2017 het decor van een onwaarschijnlijk ongeval met drie slachtoffers. De oorzaak? Een jas die nonchalant over de omheining gedrapeerd hing. 100% reconstrueert de crash met wielertoeristen.

05/04/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Wolvenberg

Peter Sagan was de voornaamste pechvogel bij de valpartij op de kasseien van de Oude Kwaremont. Zijn wiel werd tijdens de val beschadigd en zijn bril werd kapotgereden. Bij 100% is men deze dagen op zoek naar andere slachtoffers. Het brillenmerk heeft op de plaats van het ongeval de contouren van Sagan op de hellende kasseistrook nagetekend. En datzelfde geldt voor de attributen die bij de val een hoofdrol speelden.

Elke fietser die op de Oude Kwaremont passeert in de komende dagen mag een selfie maken in de getekende pose. Om mee te dingen naar een mooie beloning, moet je de juiste attributen meebrengen: een fiets, een fietsbril, een bidon en een jas.

Wie de foto deelt maakt kans op een beloning van 100% of Kwaremont. Zo kan er een 'Speedcraft Soft Tact Celeste Green / Cement Grey' gewonnen worden. Ook maken de slachtoffers kans op een casual lifestyle bril ('Hudson Soft Tact Black') of een casual t-shirt van 100%. De liefhebbers van Kwaremont maken kans op een Kwaremont biertje met limited edition 'CSI-Kwaremont' etiket of een geschenkpakket van Kwaremont.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van de week: Fashion For Cycling
10/07/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van de week: Fashion For Cycling

In 2003 begonnen Cindy Van Eyck en Luc Watté met Fashion for Cycling in Aalter, daar kwam in 2009 een nieuw filiaal in het hart van de Vlaamse Ardennen bij. Met hun jarenlange ervaring in de fietswereld zijn ze de geknipte personen om een fietswinkel uit te baten. Alhoewel, fietswinkel... Fashion for Cycling is eigenlijk geen fietswinkel, want fietsen zal je er niet vinden. Wel een uitgebreid assortiment aan fietsmode en accessoires.