Renner Cofidis maakt contractverlenging op creatieve manier bekend

Luis Angel Maté heeft zijn contract bij Cofidis tot 2019 verlengd. Dat nieuws maakte de Spaanse wielrenner (33) op een creatieve manier wereldkundig. Hij keek daarvoor af in de voetbalwereld.

02/08/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Luis Angel Maté

De Spaanse voetbalinternational Gerard Piqué plaatste afgelopen week op Twitter een foto van zichzelf met Neymar. Daarbij stond de tekst ‘Se queda’, wat zoveel betekent als ‘hij blijft’. Maté maakte dankbaar gebruik van die tweet om zijn contractverlenging bij Cofidis naar buiten te brengen. Hij poetste het gezicht van Neymar weg, plakte zijn gezicht ervoor in de plaats en postte het bericht op zijn Twitter. Maté blijft!

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Flanders De Ronde: Zwift toppers ontmoeten mekaar in levende lijve
20/03/2018 - Steven Verniers

Flanders De Ronde: Zwift toppers ontmoeten mekaar in levende lijve

In ons land zijn al meer dan tienduizend fietsers op Zwift actief en een deel daarvan nam sinds oktober wekelijks deel aan een regelmatigheidscriterium van de Belgian Zwift Riders. De beste tien in elke categorie namen het afgelopen zondag tegen elkaar op tijdens het eerste officiële Zwift event in ons land. 'Flanders De Ronde', in de lokalen van Cycling Power Ghent, was voor de deelnemers meteen ook een eerste gelegenheid om elkaar in levende lijve te bekampen.