Renner Cofidis maakt contractverlenging op creatieve manier bekend

Luis Angel Maté heeft zijn contract bij Cofidis tot 2019 verlengd. Dat nieuws maakte de Spaanse wielrenner (33) op een creatieve manier wereldkundig. Hij keek daarvoor af in de voetbalwereld.

02/08/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Luis Angel Maté

De Spaanse voetbalinternational Gerard Piqué plaatste afgelopen week op Twitter een foto van zichzelf met Neymar. Daarbij stond de tekst ‘Se queda’, wat zoveel betekent als ‘hij blijft’. Maté maakte dankbaar gebruik van die tweet om zijn contractverlenging bij Cofidis naar buiten te brengen. Hij poetste het gezicht van Neymar weg, plakte zijn gezicht ervoor in de plaats en postte het bericht op zijn Twitter. Maté blijft!

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling
26/08/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling

In 2003 begonnen Cindy Van Eyck en Luc Watté met Fashion for Cycling in Aalter, daar kwam in 2009 een nieuw filiaal in het hart van de Vlaamse Ardennen bij. Met hun jarenlange ervaring in de fietswereld zijn ze de geknipte personen om een fietswinkel uit te baten. Alhoewel, fietswinkel... Fashion for Cycling is eigenlijk geen fietswinkel, want fietsen zal je er niet vinden. Wel een uitgebreid assortiment aan fietsmode en accessoires.