Sunday Specials Ride (7 juli): ’s ochtends zelf presteren, ’s middags kijken naar de Tourprofs in Brussel

Met de Ronde van Frankrijk is juli voor veel wielerfans de maand der maanden. Zeker nu Brussel de Grand Départ voor haar rekening neemt, kloppen de harten voor de Tour in België sneller. Als partner van de Sunday Specials Ride (7 juli) mengt Grinta! zich in de Tourgekte. Rijd je deze rit met ons mee?

14/06/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: David Stockman

In het pop-up clubhuis van Rapha in Brussel worden rond de Grond Départ allerlei wieleractiviteiten gehouden. De Sunday Specials Ride van zondag 7 juli, een samenwerking met Grinta!, is daar een van. Deze tocht begint en eindigt in het tijdelijke clubhuis (Antoine Dansaertstraat 90). Je bent precies op tijd terug om de heren aan het werk te zien in de ploegentijdrit.

Wat mag je verwachten tijdens de Sunday Specials Ride? Om het kort samen te vatten: veel! Bij het verlaten van Brussel krijg je uiteraard veel mee van het Tourcircus. Daarna zoeken we de heuvels rond de Europese hoofdstad op en zijn er enkele segmenten geselecteerd waarop je je klimvaardigheden kunt showen. Hier mag je alles uit de kast halen om een snelle tijd te klokken, al staat veiligheid natuurlijk op nummer één.

Na terugkomst in het pop-up clubhuis in hartje Brussel checken we de tijden van alle deelnemers met behulp van Strava. Voor de snelste man en vrouw – de rit is voor iedereen toegankelijk! – wacht er een kleine prijs. Er is volop gelegenheid om even na te praten met de andere deelnemers, voordat je naar de ploegentijdrit bij de profs gaat kijken.

Waar?

Rapha pop-up clubhuis (Antoine Dansaertstraat 90)

Wanneer?

Zondag 7 juli (9.00 uur verzamelen, 9.30 uur vertrek)

Afstand?

Circa 90 kilometer

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Met Grinta! naar "d'Ardennen"
12/11/2018 - Frederik Backelandt

Met Grinta! naar "d'Ardennen"

Van 3 tot 5 mei 2019 trekken we er een weekendje op uit naar de Ardennen. Eén week na Luik-Bastenaken-Luik strijken we neer bij Le Coffee Ride in Coo-Stavelot. Jij kan er, samen met je fietsvrienden of -vriendinnen, bij zijn. Le Coffee Ride wordt de uitvalsbasis voor enkele Ardennenritten in het zog van de Grinta!-crew. Ontvang uit eerste hand enkele fietstips en praat 's avonds, bij de barbecue, gezellig na over de voorbije fietsdag! Op zondag sluiten we het weekend af met deelname aan de Philippe Gilbert Classic! Schrijf je nu in, de plaatsjes zijn beperkt!