Sven Nys: 'Love my son'

Emotionele Sven Nys na afscheidsfeest in thuishaven Baal.

02/01/2016

Sven Nys kijkt terug op een geslaagd afscheidsfeest in 'zijn' Baal. Het werd er eentje met veel emoties. Op de valreep van Nieuwjaarsdag postte hij op zijn Twitter-pagina een bericht met een foto. De begeleidende tekst is net als de afbeelding veelzeggend: 'Love my son'. 

Nys reed gisteren in thuishaven Baal de GP Sven Nys. Het was de zevende manche om de Bpost Bank Trofee. Na aankomst werd de foto van de 39-jarige crossheld en zoon Thibau (13) gemaakt. In de cross knokte hij zich met een opvallend gescheurde broek terug naar een tweede plaats. Op Wout van Aert stond geen maat.

  • Een verslaggever van VTM Nieuws volgde Sven Nys de gehele dag op het afscheidsfeest in Baal. Bekijk de beelden hieronder. 

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Gezocht: fietsroute met talent
23/06/2020 - Frederik Backelandt

Gezocht: fietsroute met talent

Ze bestaat. Die ene zalige fietsroute die blijft hangen, die je keer op keer opnieuw wil doen en zo zou willen aanprijzen bij al wie het horen wil. Een parel van een route: bloedmooi, gevarieerd en tegelijk uitdagend. Kortom: een route die de overtreffende trap van Grinta! verdient... Grintissima! Toeval wil dat wij op zoek zijn naar dergelijke toproutes. Stel jouw route samen, bezorg ze ons en motiveer waarom jouw route tot de talentrijkste fietsroutes van België en Nederland moet behoren!