Van Eyck Sport Dadizele is de Grinta! store van deze week

Zowel de sportieve als recreatieve fietser komt bij Van Eyck Sport Dadizele aan zijn of haar trekken. Deze fietswinkel, gelegen in het hart van West-Vlaanderen en nabij de Franse grens, biedt een uitgebreid assortiment aan de beste prijzen.

23/06/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Op zoek naar topkwaliteit en topmerken? Dan ben je bij Van Eyck Dadizele aan het juiste adres! Je vindt er fietsen van o.a. de merken Scott, Granville, Merida, Pinarello en Wilier. Maar ook op het vlak van fietsmateriaal en fietskledij kom je er niets tekort. Je kunt trouwens al je aankopen betalen met eco-cheques.

Parkeer je auto (of fiets) vlak voor de deur van de winkel, stap binnen en laat je begroeten en bedienen door een team van deskundige en medewerkers. Zij helpen je met de glimlach bij jouw keuze uit het ruime assortiment, inclusief sportvoeding. De mecaniciens van Van Eyck Sport Dadizele bieden je professionele hulp en advies bij herstellingen en onderhoud.

Van Eyck Sport

  • Meensesteenweg 168 8890 Dadizele
  • T +32 56 54 04 40
  • dadizele@vaneycksports.com
  • www.vaneyckstore.be

Openingsuren

  • Maandag: 10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag - zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport
17/02/2019 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport

Bij Minne Sport in Ieper staat men voor een persoonlijk aanpak en advies op maat. En dat loont, want Minne Sport werd verkozen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar 2018'! Elk type fietser wordt in zijn of haar zoektocht stap voor stap begeleid. Iedereen die bij Minne Sport een fiets koopt wordt eerst gemeten – een zogenaamde 'bikefit' – waardoor de fiets je als gegoten zit. Bovendien kun je alle fietsen testen op een afgesloten testparcours.