Veloloft is de Grinta! store van deze week

Een van de spraakmakende tweewielerzaken in ons land is Veloloft. Waarom? Het is de winkel waar onder meer Greg Van Avermaet de regie voert.

21/03/2020 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Deze winkel heeftverschillende complementaire merken in de etalage staan: BMC, Giant, Bergamont en Stromer. BMC is uiteraard een internationaal gerenommeerd merk dat hoogwaardige en innovatieve hightech fietsen aanbiedt. Maar ook de andere producten zijn toonaangevend. Zo heeft het Duitse merk Bergamont een breed gamma aan fietsen: van mountainbikes en stadsfietsen tot aan elektrische fietsen. Stromer produceert zeer hoogwaardige elektrische fietsen voor sportief en dagelijks gebruik. Bianchi is een tijdje geleden toegevoegd aan het fietsassortiment.

Naast het compleet fietsenaanbod, heeft Veloloft een grote variatie aan kledij, schoenen, helmen en accessoires van merken als Pearl Izumi, Assos, Shimano, Bell, Fizik en Giro. Ook fiets- en vrijetijdskledij van The Vandal is in Eke verkrijgbaar. Wie al een goede fiets heeft en deze voor onderhoud wil brengen, is ook aan het juiste adres. De specialisten van Veloloft onderhouden en herstellen fietsen van alle merken. Met de zegen van Greg Van Avermaet.

Veloloft

  • Begoniastraat 6C 9810 Eke-Nazareth
  • T +32 9 336 86 53
  • info@veloloft.be
  • Website

Openingsuren

  • Zomer: ma-vr 9:00 - 19:00
  • za 9:00 - 18:00
  • Winter: di-vr 10:00 - 18:30
  • za 10:00 - 18:00

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Grinta! biedt exclusieve tickets aan voor prachtige cyclo Rondje Biesbosch
11/07/2020 - Redactie

Grinta! biedt exclusieve tickets aan voor prachtige cyclo Rondje Biesbosch

Fietsen in Zeeland (NL) geeft altijd dat heerlijke vakantiegevoel. En dat moeten de heren van het pas opgerichte eventbureau ‘Count Me In’ ook gedacht hebben. Na hun succesvolle formule ‘Rondje Spijkenisse’ komen ze nu met ‘Rondje Biesbosch’ op zondag 2 augustus. De prachtige toertocht was in een mum van tijd uitverkocht, maar GRINTA! mag nu nog exclusief de laatste tickets aanbieden. Snel zijn is de boodschap!