Voor 30.000 dollar met Armstrong op fietsreis naar Mallorca

Heb je ergens een goedgevulde spaarvarken staan en weet je nog niet waarvoor je dat stuk gaat slaan? Denk dan eens aan een toer met Lance Armstrong op Mallorca. Kosten van een ticket: een slordige 30.000 dollar (ruim 33.000 euro).

23/01/2020 - Tekst: Redactie // Foto's: TheMove

Zoals bij velen wellicht bekend is, heeft Lance Armstrong een eigen podcast, getiteld TheMove. Daarin bespreekt hij met name wielernieuws, niet zelden samen met (bekende) gasten. Om de podcast nog wat bekender te maken, komt de Texaan met een rondtoer over het Spaanse eiland Mallorca. De naam van dit wielerevent is The Move Mallorca 2020. Deelnametickets worden nu aangeboden via het reisplatform Out There.

Bij The Move Mallorca 2020 gaat het om een fietsreis van vijf dagen en zes nachten (in september). Lance Armstrong is er zelf bij en hij neemt ook zijn voormalige teammakker George Hincapie mee. De routes gaan volgens de website naar de meest iconische punten van het eiland. Onder meer het eten, de accommodatie en de fietsen zijn inbegrepen in de stevige kostprijs.

Slechts twaalf plaatsen

Heb je interesse? Dan zul je er razendsnel bij moeten zijn. Er zijn slechts twaalf plaatsen beschikbaar. Daarmee krijgt The Move Mallorca 2020 in ieder geval een persoonlijk tintje. Meer informatie en contactmogelijkheden vind je bij Out There.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Corona doet afscheidswedstrijden Frederik Van Lierde in de soep draaien
21/08/2020 - Joyce Verdonck

Corona doet afscheidswedstrijden Frederik Van Lierde in de soep draaien

In Grinta! 81 brengen we een eerbetoon aan triatleet Frederik Van Lierde die aan zijn afscheidsjaar bezig is. Helaas in het in deze coronatijden niet eenvoudig om een up-to-date artikel te plaatsen in een magazine. Twee dagen nadat Grinta! in druk ging, kwam het nieuws dat de allerlaatste wedstrijd van Van Lierde geannuleerd werd. Van Lierde wou afzwaaien in Ironman Nice in oktober, ‘zijn’ Nice, want hij won er al vijf keer. Hij droomde van een zesde zege om in schoonheid een punt te zetten achter zijn carrière.

nieuws Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur
23/11/2019 - Bart De Schampheleire

Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur

Tim Wellens en Thomas De Gendt zijn niet alleen ploegmaats bij Lotto-Soudal, het zijn ook twee wielerprofs die de liefde voor de fiets na al die jaren op de trappers nog niet zijn kwijtgeraakt. Om het seizoen 2018 af te sluiten besloten de twee boezemvrienden na de Ronde van Lombardije samen terug naar huis te fietsen. En aangezien ze zich op die roadtrip zo goed geamuseerd hadden, zetten ze voor dit najaar een nieuwe expeditie op poten. Al loopt die minder voorspoedig dan verhoopt…