Wie heeft de Roubaix-bril van Michael Goolaerts?

De familie van Michael Goolaerts doet een emotionele oproep op social media. Kristof, de broer van de betreurde renner, vraagt op Facebook wie de 100%-bril heeft die Michael droeg tijdens Parijs-Roubaix. In die wedstrijd kreeg de renner van Veranda’s Willems-Crélan een hartstilstand en nadien overleed hij aan de gevolgen daarvan. “De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons.”

13/06/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Kristof Goolaerts

“Op het moment van zijn val droeg hij een zonnebril van het merk ‘100%’. Helaas hebben we deze achteraf niet kunnen terugvinden. Als er iemand deze bril gevonden en meegenomen heeft, of iemand deze heeft zien oprapen, is het dan mogelijk om mij dit te melden? Wij zouden deze graag terug hebben. De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons. Dit was zijn lievelingsbril en heeft hij ook van mij als verjaardagscadeau gekregen”, zo schrijft Kristof op Facebook.

Tags:

Gerelateerde artikels

blog De Euro Cycling XP in acht gangen
25/10/2017 - Steven Verniers

De Euro Cycling XP in acht gangen

In Vlaanderen is de Kortrijkse fietsbeurs Velofollies inmiddels een vaste waarde, net zoals de Bike Motion in Utrecht voor veel sportieve fietsende Nederlanders een begrip is. Die laatste beurs opteerde evenwel voor een nieuwe datum waardoor in het najaar ruimte vrij kwam voor een nieuwe fietsbeurs. Stephan Räkers dichtte half oktober het gat in de beurshallen van het MECC in Maastricht. Euro Cycling XP, werd het kindje gedoopt. Met “XP” van “Expo”, maar ook van “Experience”. Naast de klassieke ingrediënten willen ze er duidelijk inzetten op fietsbeleving. En dus ging Grinta! fietsen met de dames van Lotto Soudal om nadien aan te schuiven aan de kooktruck van Lotto-kok Carol De Dobbelaere. Een geslaagd recept vol beleving, zo bleek. Met maar liefst acht gangen vol “experience”.