Wie is 'dj Tom' bij ploegvoorstelling Etixx-Quick Step?

Teampresentatie van Etixx-Quick Step in Gent is volledig uitverkocht.

07/01/2016

De ploegvoorstelling van Etixx-Quick Step (dinsdag 12 januari) in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx is volledig uitverkocht. Er kunnen geen inkomkaarten meer besteld worden. Zou dat te maken hebben met de populariteit van de ploeg of met de aankondiging van de deejay voor de afterparty: 'dj Tom'?

Mensen die mogelijk Tom Boonen achter de draaitafel verwachten, moeten we jammer genoeg teleurstellen. "Tom Boonen kan veel, maar dit, op zo’n wielerevenement als de voorstelling van onze ploeg? Neen, laat hem in deze fase van het jaar maar trainen en koersen", zegt persverantwoordelijke Alessandro Tegner tegenover Het Nieuwsblad.

De renners van Etixx-Quick Step laten zich 12 januari wel op een andere manier gelden. Iljo Keisse belooft enkele wheelies te tonen. Bijna de volledige ploeg is aanwezig en gaat aan de slag op de wielerpiste van Gent. "Het is een leuk community-evenement", stelde Boonen tegenover de krant vanuit Calpe. Daar is hij bezig aan zijn tweede ploegstage. 

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Elektrische fiets is kaskraker, ook in Nederland
01/03/2019 - Redactie

Elektrische fiets is kaskraker, ook in Nederland

De gunstige economie, de lange zomerse periode en toegenomen interesse in e-bikes hebben de Nederlandse fietsbranche in 2018 geen windeieren gelegd. De omzet uit de verkoop van nieuwe fietsen steeg 25 procent ten opzichte van 2017 en bedroeg voor het eerst meer dan 1 miljard euro. Daarnaast werden voor het eerst in vier jaar weer meer dan 1 miljoen fietsen verkocht, zo blijkt uit de cijfers van RAI Vereniging, BOVAG en onderzoeksbureau GfK.