Wie is 'dj Tom' bij ploegvoorstelling Etixx-Quick Step?

Teampresentatie van Etixx-Quick Step in Gent is volledig uitverkocht.

07/01/2016

De ploegvoorstelling van Etixx-Quick Step (dinsdag 12 januari) in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx is volledig uitverkocht. Er kunnen geen inkomkaarten meer besteld worden. Zou dat te maken hebben met de populariteit van de ploeg of met de aankondiging van de deejay voor de afterparty: 'dj Tom'?

Mensen die mogelijk Tom Boonen achter de draaitafel verwachten, moeten we jammer genoeg teleurstellen. "Tom Boonen kan veel, maar dit, op zo’n wielerevenement als de voorstelling van onze ploeg? Neen, laat hem in deze fase van het jaar maar trainen en koersen", zegt persverantwoordelijke Alessandro Tegner tegenover Het Nieuwsblad.

De renners van Etixx-Quick Step laten zich 12 januari wel op een andere manier gelden. Iljo Keisse belooft enkele wheelies te tonen. Bijna de volledige ploeg is aanwezig en gaat aan de slag op de wielerpiste van Gent. "Het is een leuk community-evenement", stelde Boonen tegenover de krant vanuit Calpe. Daar is hij bezig aan zijn tweede ploegstage. 

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Giant maakt zich sterk voor NK mountainbiken én kampioenschapstrack
17/07/2019 - Redactie

Giant maakt zich sterk voor NK mountainbiken én kampioenschapstrack

Giant Benelux heeft zich als naamsponsor verbonden aan het Giant-KNWU Nederlands kampioenschap mountainbiken (20 en 21 juli) in Sittard. Ook als de rood-wit-blauwe truien zijn vergeven, blijft de fietsfabrikant actief op de track waar het kampioenschap wordt gehouden. Giant investeert samen met terreinbeheerder Watersley Sports & Talent Park in parcoursdiversiteit, onderhoud en veiligheid. Mountainbikers kunnen hun favoriete sport zo in optima forma beoefenen.