Deel dit artikel:

Winnen met de Ridley Fenix

Met Milaan-San Remo afgelopen zaterdag is de kop er weer af, het klassiekerseizoen is aangebroken! Op naar de kasseien nu! Ridley viert de kasseikoorts met een speciale campagne rond de Fenix, de comfortfiets die gemaakt is van en voor Vlaamse klei. Inclusief winactie.

De Ronde van Vlaanderen, Gent-Wevelgem, E3 Harelbeke. Allemaal iconische wedstrijden die worden bezocht door wielerfanaten van over de hele wereld. Als bedrijf met Belgische wortels is het ook voor Ridley het hoogtepunt van het jaar, en daarom laten ze het licht nog maar eens schijnen op hun kasseienfiets Fenix.

Ridley koppelt ook nog een winactie aan zijn Fenix-campagne. Daartoe namen ze een Fenix SL Disc Classics mee naar verschillende beroemde kasseistroken en –hellingen, waar de fiets dan op de foto ging. Voor elke voorjaarsklassieker toont Ridley één foto die jou aan het denken moet zetten. Op welke helling staat de fiets? Een juist antwoord kan je een gehandtekend shirt van één van onze profs opleveren. Klik hier om deel te nemen.

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE