blog

blog Hartelijk (en groot) Limburg
07/03/2021

Hartelijk (en groot) Limburg

Limburg is een fietsparadijs. De provincie doet stevige investeringen in fietstoerisme en huisvest daarnaast een aantal toonaangevende bedrijven. Voorts is Limburg een gastvrije provincie met een warm hart. En dus legde kledijfabrikant Bioracer de link tussen beide zaken door de schouders te zetten onder ROND-JE Limburg. Het doel? Acht weken op rij de provinciegrenzen – goed voor dik 300 kilometer – rond fietsen en zo geld inzamelen voor het streekfonds Een hart voor Limburg. Blogger Gilles sloot aan bij de openingsrit.

blog Lijstjestijd: onze favoriete ritten van 2020 (1)
27/12/2020

Lijstjestijd: onze favoriete ritten van 2020 (1)

Wie had ooit gedacht dat één Chinese vleermuis zo'n grote impact kon hebben op ons leven? Fietsdoelen vielen weg, reisplannen werden noodgedwongen bijgeschaafd. Ook de Grinta!-bloggers zagen hun agenda's omgegooid maar bleven niet bij de pakken zitten. Ze slalomden tussen de reproductiegetallen en avondklokken door en konden met enkele goed geplaatste demarrages het virus van zich afhouden. Rond de jaarwisseling blikken ze terug op hun favoriete ritten en tonen ze dat 2020 meer was dan alleen maar kommer en kwel.

blog Binnen wordt het nieuwe buiten?
08/11/2020

Binnen wordt het nieuwe buiten?

Voorlopig lijkt de herfst verdacht veel op een nazomertje, ideaal om kilometers te verzamelen in de buitenlucht. Slaan de herfststormen je binnenkort toch om de oren? Blijf dan niet bij de pakken zitten maar schiet je indoorseizoen op gang. Onze redacteurs gingen alvast aan de slag met enkele populaire en minder populaire trainingsplatformen. Drie weken na mekaar lees je hier hun ervaringen. Handdoek over het stuur, ventilator aan: laat het zweet maar spatten.