Coppa Grinta!

Grinta! bundelt in 2017 maar liefst 13 topevenementen voor fietsers in de 'Coppa Grinta!'.
Als fietser van één van deze dertien kwalitatieve toertochten doe je alleen maar voordeel!

13 toertochten

Dertien tochten behoren in 2017 tot de Coppa Grinta!, verspreid van eind februari tot midden september.

Kwaliteitslabel

De Coppa Grinta! is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike.

Het goede doel

Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel.

Jouw unieke inlogcode

Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op deze pagina. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!

Opmerking:
door deel te nemen aan de wedstrijd en mij te registreren, ga ik er automatisch mee akkoord dat de partners van de Coppa Grinta! mij in de toekomst een e-newsletter mogen sturen.