Ontvlucht de winter en trek naar Spanje

De herfst en winter staan voor deur. Dat betekent dat we straks gebukt gaan onder regen, wind, sneeuw en vrieskou. Trainen wordt zo moeilijker, maar gelukkig zijn er aantrekkelijke vluchtwegen. Kortweg Cycling Travel biedt een scala aan fietsreizen.

29/10/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Kortweg Cycling Travel

Wil jij ook eens zorgeloos genieten van fietsritten onder de Spaanse zon en van een après velo? Bij Kortweg Cycling Travel zijn de fietsvakanties voor 2018 nu te boeken.

De fietsbestemmingen zijn Mojacar, Calpe, Rota en Mallorca.

De fietsvakanties zijn niet alleen plezant, maar ook effectief. Kortweg Cycling Travel biedt namelijk complete pakketten, zodat je je tot in de puntjes kunt voorbereiden op de fietsuitdagingen en –doelen die je hebt omcirkeld voor 2018.
Als een nog betere fietser keer je huiswaarts.

Kortweg Cycling Travel heeft de beschikking over een team van zeer gedreven medewerkers. Die zorgen ervoor dat alles gesmeerd verloopt. Kortweg Cycling Travel verzorgt onder meer het fietstransport, het rijden onder begeleiding (met volgwagen), het verblijf (vol pension), de bike wash, de wasservice voor wielerkledij en de bevoorrading.

Op zoek naar een fietsuitdaging in 2018?

Kortweg Cycling Travel staat garant voor fietsvakanties in Spanje, maar is ook een graag geziene partij bij buitenlandse granfondo’s en wielerevents, zoals Passo Dello Stelvio en Climbing For Life. De service die ze daar verleent is steeds van hetzelfde niveau als tijdens de fietsvakantie in Spanje.

In 2018 is het team aanwezig bij de Maratona dles Dolomites, de Marmotte, de Marmotte Pyreneeën en Passo Dello Stelvio. Ook de eigen Gran Fondo Costa Almeria in Mojacar (26 mei) kan op de aanwezigheid van Kortweg Cycling Travel rekenen.

Is de goesting groot? Ga dan mee naar:

  • Maratona dles Dolomites met verblijf in hotel Pider 3* in La Valle/Wengen - 4 nachten - inclusief startpakket
  • Marmotte met verblijf in hotel Les Bergers in Alpe d'Huez - 3 nachten - inclusief startpakket
  • Bormio - Passo dello Stelvio met verblijf in Palace hotel 4* - 4 nachten - exclusief startpakket
  • Gran Fondo Costa Almeria - 26 mei 2018 - 7 nachten of 4 nachten pakket met verblijf, fietstransport, vlucht, startpakket en verblijf in hotel Marina Playa 4*
  • Binnenkort volgt het arrangement voor Marmotte Pyrenees

Tags:

Gerelateerde artikels

dossiers Kufsteinerland: speeltuin voor fietsers
19/03/2018 - Luc Verdoodt

Kufsteinerland: speeltuin voor fietsers

Beschermd door de dikke muren van een imposante burcht ontwikkelde Kufstein zich sedert de Middeleeuwen tot een rijk handelsstadje. Het is nog altijd erg in trek bij dagjesmensen die houden van shoppen in een historisch kader. Door vooral te focussen op het culturele erfgoed bleef één toeristische troef lang onderbelicht: de ligging. Dankzij de vlakke vallei centraal tussen de Brandenberg Alpen en het Kaisergebergte, is de omliggende regio een natuurlijke speeltuin voor fietsers die het trippelverzetje graag afwisselen met de grote plateau. Kufsteinerland en de fietser, een prille maar veelbelovende vrijage.