100% Getest: Campagnolo Bora WTO 60

Campagnolo is een naam die staat als een huis wat de productie van fietswielen betreft. Met de WTO reeks zetten de Italianen de roemruchte Bora-reeks verder. Wat er zo bijzonder is aan deze wielen en waarom ze zo goed rijden, leggen we in deze video-review uit.

02/07/2019 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Daan Schel

Alle details van de Campagnolo Bora WTO Challenge lees je op pagina 52 van Grinta! 74 en op deze pagina.

Tags:

Gerelateerde artikels

Getest 100% Getest: Ridley Helium SLX Disc
15/09/2019 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Ridley Helium SLX Disc

Werden we voor modeljaar 2019 overspoeld door een vloedgolf aan pure aero racefietsen, dan zie je dat heel veel fietsfabrikanten voor 2020 ook hun allround en lichtgewicht klimfietsen een aero upgrade geven. De voorbeelden zijn talrijk, van de Orbea Orca (die test komt er binnenkort aan op www.grinta.be) over de Cannondale SuperSIX tot de Scott Addict R. De volgende in de rij is er eentje van Belgische makelij: de Ridley Helium SLX Disc.

Getest 100% Getest: Ridley Kanzo Adventure
12/08/2019 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Ridley Kanzo Adventure

Toen de graveltrein in 2015 op snelheid kwam, koppelde Ridley zijn wagonnetje aan met de X-Trail. Geïnspireerd door het veldrijden – een segment waarin Ridley enorm veel ervaring heeft – was de X-Trail een heel ‘Europese’ gravelbike. Ondertussen is de gravelscene grondig veranderd en kon Ridley de hele gravelmarkt nog onmogelijk met zijn X-Trail bedienen. En dus werd het gamma uitgebreid met de Kanzo Adventure.