100% Getest: Feedback Sports Omnium Over-Drive

Kijk je deze winter naar het veldrijden, dan zie je veel renners hun opwarming en cooling down uitvoeren op een heel bijzondere rollenbank. Wij voelden de Feedback Sports Omnium Over-Drive ook aan de tand.

01/11/2019 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Daan Schel Videography

Alle details van de Feedback Sports Omnium Over-Drive vind je hier.

Tags:

Gerelateerde artikels

Getest 100% Getest: GT Grade Carbon Pro
02/09/2019 - Bart De Schampheleire

100% Getest: GT Grade Carbon Pro

Bijna dertig jaar geleden fietste ik twee seizoenen op rij op mountainbikes van Gary Turner. Eerst op een Avalanche, daarna op een Zaskar. Twee mountainbikes die er ondanks hun aluminium frame toch in slaagden om een surplus aan comfort te bieden, met dank aan het Triple Triangle Design van het frame. Dat ontwerp werd voor de GT Grade Carbon Pro aangepast en het resultaat is een gravelbike die het woord comfort met hoofdletter C schrijft.

Getest 100% Getest: Merida Big Nine XT
30/04/2019 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Merida Big Nine XT

Wereldwijd zijn de hardtail mountainbikes aan een vrije val begonnen, al is die trend in Vlaanderen en Nederland nog altijd niet zo zichtbaar. Omdat wij het met relatief weinig uitdagend terrein moeten stellen om te mountainbiken en omdat veel Laaglanders nog altijd overtuigd zijn van de voordelen van een hardtail. Of je er ook een 24-uur MTB-race mee kunt rijden, zochten we in Hooglede-Gits uit aan het stuur van een Merida Big Nine XT.