100% Getest: Premax Sports Sunscreen

En, ook genoten van het schitterende fietsweertje van de voorbije dagen? Heerlijk is het om terug te denken aan de zonnestralen en de vergezichten. Of het zou moeten zijn dat je je niet hebt ingesmeerd en nu zo rood als een kreeft bent verbrand dat je ’s nachts niet in slaap geraakt. Misschien toch maar eens Premax Sports Sunscreen proberen?

07/05/2018 - Tekst: Redactie

Premax is het merk van de Australische gerenommeerde sportfysiotherapeut Randall Cooper die in 2006 begon met de productie van massageproducten en zijn gamma inmiddels uitbreidde met een massageolie, zonnecrème en broekzalf. De spullen van Premax worden intussen door Premier League voetballers, NBA basketters en de renners van de Mitchelton-Scott wielerploeg gebruikt zodat ook Caleb Ewan en onze Jolien D’Hoore hun spieren met Premax verzorgen. Wij legden de hand op een stevige tube Premax Sports Sunscreen om onze witte winterhuid te beschermen tegen de eerste zonnestralen van de zomer.

De Premax Sports Sunscreen is een 50+ factor zonnecrème die zeer zacht aanvoelt en niet kleeft. De crème laat zich uiterst gemakkelijk in de huid masseren en is dus ideaal voor fietsers want er blijft geen vettige laag op de huid achter en de poriën van de huid blijven open. Nog een voordeel van deze gemakkelijk in te wrijven zonnecrème is dat je bij een korte pauze geen mengsel van zweet en zonnecrème in je ogen voelt druppelen, met irritatie tot gevolg. De Sports Sunscreen is trouwens tot vier uur waterbestendig zodat je halfweg je fietstocht ook nog eens een korte zwempauze kunt nemen zonder het risico dat je alsnog als een gekookte kreeft thuis komt. Om de huid in optimale conditie te houden voegde Cooper aan de Premax Sports Sunscreen aloë vera en vitamine E toe. Een tube van 50 ml kost 9 euro, een tube van 200 ml heb je voor 19,40 euro. De Premax spullen bestel je via deze link.

Tags:

Gerelateerde artikels

Getest 100% Getest: Chamois Butt'r Original en Eurostyle
02/01/2020 - Redactie

100% Getest: Chamois Butt'r Original en Eurostyle

Geen idee hoeveel potten broekvet, uiercrème en andere ‘poepzalf’ ik er al doorheen joeg in de 28 jaar dat ik op de fiets zit, maar de jongste jaren zag ik mijn verbruik spectaculair dalen. Met dank aan de verbeterde kwaliteit van de zemen in de fietsbroeken en de zadels die je kan kiezen in functie van je lichaamsbouw en rijstijl, had ik de voorbije jaren steeds minder last van irritatie van het zitvlak. En toch liet ik mij verleiden tot een dubbeltest van de Chamois Butt’r Original en Eurostyle.

Getest 100% Getest: Cannondale Topstone Carbon Ultegra RX
04/01/2020 - Redactie

100% Getest: Cannondale Topstone Carbon Ultegra RX

De verkiezing Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta! staat open voor alle racefietsen, gravelbikes of crossfietsen met een krom stuur en een maximumprijs van 5.999 euro. Basso stuurde vorig jaar de Palta gravelbike in, Cannondale leverde voor de verkiezing van dit jaar de Topstone Carbon Ultegra RX aan. De Basso Palta won vorig jaar niet, dit jaar wint ook de Cannondale Topstone Carbon Ultegra RX niet. Al wil dat niet zeggen dat we daarom iets tegen gravelbikes hebben...

Getest 100% Getest: GT Grade Carbon Pro
02/09/2019 - Bart De Schampheleire

100% Getest: GT Grade Carbon Pro

Bijna dertig jaar geleden fietste ik twee seizoenen op rij op mountainbikes van Gary Turner. Eerst op een Avalanche, daarna op een Zaskar. Twee mountainbikes die er ondanks hun aluminium frame toch in slaagden om een surplus aan comfort te bieden, met dank aan het Triple Triangle Design van het frame. Dat ontwerp werd voor de GT Grade Carbon Pro aangepast en het resultaat is een gravelbike die het woord comfort met hoofdletter C schrijft.