100% Getest: Premax Sports Sunscreen

En, ook genoten van het schitterende fietsweertje van de voorbije dagen? Heerlijk is het om terug te denken aan de zonnestralen en de vergezichten. Of het zou moeten zijn dat je je niet hebt ingesmeerd en nu zo rood als een kreeft bent verbrand dat je ’s nachts niet in slaap geraakt. Misschien toch maar eens Premax Sports Sunscreen proberen?

07/05/2018 - Tekst: Redactie

Premax is het merk van de Australische gerenommeerde sportfysiotherapeut Randall Cooper die in 2006 begon met de productie van massageproducten en zijn gamma inmiddels uitbreidde met een massageolie, zonnecrème en broekzalf. De spullen van Premax worden intussen door Premier League voetballers, NBA basketters en de renners van de Mitchelton-Scott wielerploeg gebruikt zodat ook Caleb Ewan en onze Jolien D’Hoore hun spieren met Premax verzorgen. Wij legden de hand op een stevige tube Premax Sports Sunscreen om onze witte winterhuid te beschermen tegen de eerste zonnestralen van de zomer.

De Premax Sports Sunscreen is een 50+ factor zonnecrème die zeer zacht aanvoelt en niet kleeft. De crème laat zich uiterst gemakkelijk in de huid masseren en is dus ideaal voor fietsers want er blijft geen vettige laag op de huid achter en de poriën van de huid blijven open. Nog een voordeel van deze gemakkelijk in te wrijven zonnecrème is dat je bij een korte pauze geen mengsel van zweet en zonnecrème in je ogen voelt druppelen, met irritatie tot gevolg. De Sports Sunscreen is trouwens tot vier uur waterbestendig zodat je halfweg je fietstocht ook nog eens een korte zwempauze kunt nemen zonder het risico dat je alsnog als een gekookte kreeft thuis komt. Om de huid in optimale conditie te houden voegde Cooper aan de Premax Sports Sunscreen aloë vera en vitamine E toe. Een tube van 50 ml kost 9 euro, een tube van 200 ml heb je voor 19,40 euro. De Premax spullen bestel je via deze link.

Tags:

Gerelateerde artikels

Getest 100% Getest: Rose Backroad Ultegra. Op alle paden thuis
30/10/2018 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Rose Backroad Ultegra. Op alle paden thuis

Met de Xeon Disc had Rose al een belachelijk goede carbon crossfiets met schijfremmen in het gamma die de Duitsers met een paar kunstgrepen (stuurtje, bandjes, aandrijving) ook in gravelversie aanboden. De nieuwe Backroad schuiven ze in de eerste plaats als een gravelbike naar voor, al is hij met een reeks gelijkaardige aanpassingen ook als crossfiets te koop. “Hmm, dat vraagt om een stevige test”, dachten we…

Getest 100% Getest: Specialized Roubaix
10/04/2019 - Bart De Schampheleire / Joyce Verdonck

100% Getest: Specialized Roubaix

Vijftien jaar geleden stelde Specialized zijn eerste comfortracefiets voor en die kreeg de naam ‘Roubaix’ opgekleefd. In het voorbije anderhalve decennium werd de Roubaix meermaals vernieuwd, maar de fiets bleef ook indruk maken in de Helleklassieker want sinds de eerste Specialized Roubaix op de markt verscheen zegevierde de fiets zes keer op de Vélodrome André Pétrieux. Komende zondag starten alle door Specialized gesponsorde profrenners op de nieuwste Specialized Roubaix die sinds vandaag ook in de winkel staat.