100% Getest: Roeckl Alpha

Dan verkondig je als blad al jaren dat fietsen met fietshandschoentjes beter is voor de grip op het stuur en veiliger is als je ten val komt, blijkt de hoofdredacteur flink tegen die basisregel te zondigen. Benieuwd of hij na de test van de Roeckl Alpa handschoentjes van gedacht verandert...

21/05/2019 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Michaƫl Salens

Tags:

Gerelateerde artikels

Getest 100% Getest: Ridley Helium SLX Disc
15/09/2019 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Ridley Helium SLX Disc

Werden we voor modeljaar 2019 overspoeld door een vloedgolf aan pure aero racefietsen, dan zie je dat heel veel fietsfabrikanten voor 2020 ook hun allround en lichtgewicht klimfietsen een aero upgrade geven. De voorbeelden zijn talrijk, van de Orbea Orca (die test komt er binnenkort aan op www.grinta.be) over de Cannondale SuperSIX tot de Scott Addict R. De volgende in de rij is er eentje van Belgische makelij: de Ridley Helium SLX Disc.

Getest 100% Getest: GoPro HERO8 Black
25/03/2020 - Bart Vandermaelen

100% Getest: GoPro HERO8 Black

Nu we allemaal in lockdown zitten, rest er ons weinig anders dan mijmeren over toekomstige fietsdoelen in binnen- of buitenland. Wil jij, als het zover is, die momenten vereeuwigen voor jezelf of het nageslacht? Misschien overweeg je dan ook wel de aankoop van een action camera. Wij namen de nieuwste GoPro, de HERO8 Black, mee tijdens enkele tochten en zochten uit met welke toeters en bellen jij als fietser de Quentin Tarantino in jezelf kan bovenhalen.