VIDEO 100% Getest: RAR Exalt 25 en Vittoria Qurano 46c wielsets

Wat is er nu beter: tubes of bandjes? En hoe groot is het verschil tussen aerowielen en klimwielen? We rustten onze Rose X-Lite 6 duurtestfiets eerst met een paar RAR Exalt 25 wielen met Vittoria Corsa Control tubes uit om daarna met een stel Vittoria Qurano 46c wielen met Vittoria Corsa Control bandjes aan de slag te gaan.

24/04/2018 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Michaël Salens

Alle producten van Vittoria vind je hier, voor de spullen van RAR klik je hier.

Tags:

Gerelateerde artikels

Getest 100% Getest: J.Guillem Atalaya
10/12/2018 - Bart De Schampheleire

100% Getest: J.Guillem Atalaya

Een mens zou onder al het carbongeweld gaan vergeten dat er ook nog fietsen bestaan die van metaal zijn gemaakt. Aluminium is nog steeds koning bij de budgetbewuste fietsen, staal en titanium zijn high-end maar zeldzaam. Jan-Willem Sintnicolaas was eerst importeur van Airborne, richtte dan Van Nicholas op en staat nu aan het hoofd van J. Guillem. Titanium is de rode draad doorheen zijn verhaal, de Atalaya gravelbike is zijn jongste creatie.

Getest 100% Getest: Spatzwear Pro
15/03/2019 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Spatzwear Pro

Profwielrenners hebben doorgaans geen gebrek aan kleding want de kledijleveranciers van hun team overladen de renners jaarlijks met een vrachtwagenlading kleding. Als toppers als Greg Van Avermaet en Yves Lampaert hun wintertrainingen dan afwerken met overschoenen die ze zelf gekocht hebben, dan is dat een signaal dat kan tellen. We volgden het voorbeeld van GVA en Lampie en haalden een paar Spatzwear Pro overschoenen in huis.