VIDEO: Test SeaSucker Talon Huske

Als je fiets niet in je auto past, moet je andere oplossingen bedenken om je tweewieler te vervoeren. Met zijn achtergrond in de maritieme sector bedacht het Amerikaanse SeaSucker een praktische oplossing met zuignappen of de zogeheten 'cups'. Wij maakten van de compacte en veelzijdige Talon Huske een video-review.

11/01/2019 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Michaël Salens / Joost De Bock

Tags:

Gerelateerde artikels

Getest 100% Getest: Lezyne Mega XL GPS
17/12/2018 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Lezyne Mega XL GPS

De fietscomputers van Lezyne zijn op de Grinta!-redactie geen onbekenden, vandaar dat we na de Eurobike deze zomer met plezier de nieuwe Mega XL GPS in test namen. Een opmerkelijke nieuwkomer met een paar bijzondere kantjes… Deze review verscheen eind november al online, maar aangezien er vanuit Lezyne extra informatie kwam over de ontwikkeling van het toestel vonden we het wel zo boeiend om de test hiermee aan te vullen.

Getest 100% Getest: Gore Bike Wear C5 Gore Windstopper Jersey
27/04/2018 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Gore Bike Wear C5 Gore Windstopper Jersey

Beste Grinta!-lezer, ik moet u bekennen dat ik een beetje van de wijs ben, voornamelijk op vestimentair gebied dan. De voorbije twintig jaar droeg ik bij nagenoeg elke trainingsrit een mouwloos windvestje of had ik het item op zijn minst mee in de achterzak van mijn jack of shirt, maar door de verbeterde kwaliteit van de fietskleding heb ik dat vestje steeds minder nodig… Met dank aan producten van het genre Gore Bike Wear C5…