Tijdens Grinta! TEST FEST op zaterdag 22 mei 2021 test jij de fiets van je dromen. Racefietsen, gravelbikes , e-racefietsen en e-bikes van tientallen merken: je kan ze allemaal aan de tand voelen. Ook e-bikes zullen aanwezig zijn tijdens Grinta! TEST FEST Circuit Zolder.

Testen op het circuit

In de authentieke raceomgeving van het Circuit Zolder kan jij de hele dag (van 10 tot 17 uur) aan de bak. Ruim 200 testfietsen staan in de paddock klaar om door de deelnemers aan Grinta! TEST FEST getest te worden. Ruim 20 merken - de lijst wordt stelselmatig aangevuld op deze pagina - uit de fietsbranche stellen hun topfietsen ter beschikking. Jij kan testen à volonté!

15 euro betalen = testen + giftbag

Deelnemen aan Grinta! TEST FEST doe je door je hieronder te registreren. Voor 15 euro kan je een hele dag onbeperkt racefietsen testen en krijg je een Grinta!-giftbag. Voorinschrijvers doen extra voordeel: zij krijgen als extraatje een koerspetje van Grinta!.

Kom met de fiets!

Waarom niet met je eigen fiets afzakken naar Circuit Zolder. Je kan 'm veilig kwijt in de bewaakte fietsenparking. Beperk dus je ecologische voetafdruk en fiets naar Circuit Zolder!

Fueled by Powerbar

Powerbar zorgt tijdens Grinta! TEST FEST voor de brandstof van de deelnemers: je kan er een beroep doen op hun sportdrank en proeven van hun energierepen.

Opgelet: vergeet je eigen pedalen niet!

Wie deelneemt aan Grinta! TEST FEST moet zijn eigen pedalen meebrengen. Die worden dan gemonteerd op jouw testfiets.

Grinta! TEST FEST in het kort

  • Je betaalt € 15
  • Je test onbeperkt* racefietsen (van 10 tot 17 uur)
  • Je ontvangt gratis sportdrank- en voeding van Powerbar
  • Je ontvangt een giftbag

*Naargelang de beschikbaarheid van fietsen in jouw maat.

Opgelet! De ontwikkeling van Covid-19 en de maatregelen die daar mogelijk nog mee gepaard gaan, kunnen er mogelijk voor zorgen dat Test Fest op 22 mei 2021 alsnog wordt geannuleerd. Als dat zo is, dan krijgt u uw ticket terugbetaald.

Richtlijnen en aanbevelingen voor de deelnemers

  1. 1. Het dragen van een fietshelm is verplicht
  2. 2. Fiets enkel in de aangegeven richting en ga niet tegen het verkeer in fietsen. Rij rechts op het asfalt zodat snellere fietsers je links kunnen inhalen. In geval van pech verlaat je het circuit aan de rechterkant.
  3. 3. Iedere deelnemer draagt zorg voor de hem/haar aangeboden testfiets; schade aan de testfiets wordt rechtstreeks met de exposant/fabrikant afgehandeld
  4. 4. Iedere deelnemer verklaart houder te zijn van een verzekeringspolis burgerlijke aansprakelijkheid 'derden'
  5. 5. Grinta! Publicaties bvba is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen
  6. 6. Een mondmasker is verplicht bij inschrijving en op het testdorp

Testen en... winnen!

Elke deelnemer ontvangt tijdens Grinta! TEST FEST een persoonlijke testkaart. Die is niet alleen jouw enige sleutel om een testfiets te kunnen ophalen bij een exposant, je kan er ook mee in de prijzen vallen. Op de testkaart wordt immers bijgehouden hoeveel fietsen je test. Heb je er acht (of meer) testbeurten opzitten, dan ding je mee naar een paar mooie prijzen!

#ridewithgrinta en val in de prijzen

Post tijdens en na Grinta! TEST FEST foto's en berichtjes op de sociale media en gebruik daarbij de hashtag #ridewithgrinta. Zo maak je kans op leuke prijzen.

Inschrijven

Inschrijven voor TEST FEST Circuit Zolder van 22 mei 2021 doe je hier.

Inschrijven voor TEST FEST Oudenaarde van 19 september 2021 doe je hier.

Inschrijven voor TEST FEST Valkenburg van 16 oktober 2021 kan voorlopig nog niet. Meer nieuws volgt.

De deelnemende merken zijn onder voorbehoud