Zin om een hele dag de nieuwste racefietsen te testen? Dat kan tijdens Grinta! TEST FEST op zaterdag 9 maart op het Circuit Zolder. TEST FEST is het het grootste testevenement van racefietsen van de Benelux en kende in september 2018 zijn succesvolle vuurdoop in Oudenaarde. Toen kwamen 23 fietsmerken langs met hun vloot testfietsen; dit voorjaar op het Circuit Zolder wordt dat net zo. Schrijf je nu reeds in en test op 9 maart jouw droomfiets(en)!

Pitbox met ruim 200 fietsen

De pitboxen van het Circuit Zolder worden volgepropt met ruim 200 racefietsen van alle topmerken. Wie deelneemt aan TEST FEST kan een dag lang, tussen 10 en 16 uur, racefietsen testen op het Circuit Zolder.

Registreer nu en doe voordeel

Deelnemen aan Grinta! TEST FEST op het Circuit Zolder kost je 15 euro. Daar krijg je, naast een dag fietsgenot- en beleving met de beste race-, gravel- en crossfietsen van het moment, ook nog een giftbag en een gratis consumptie bovenop. Op de dag zelf kan je je ook nog inschrijven maar wie dat nu al doet, ontvangt nog een extra gift!

Noteer nu al: 21 september in Oudenaarde

De tweede editie van Grinta! Test in Oudenaarde vindt plaats op 21 september 2019. De Markt van Oudenaarde zal dan worden omgedoopt tot een heus testdorp. Inschrijven voor Grinta! Test Fest Oudenaarde kan voorlopig nog niet maar noteer alvast de datum in jouw agenda!

Vooraf* inschrijven voor TEST FEST en nu betalen = voordeel doen!

Kostprijs: €15

  • Je test onbeperkt** racefietsen (van 10 tot 16 uur)
  • Je ontvangt gratis sportdrank- en voeding van Born
  • Je ontvangt een giftbag mét extra geschenkje
  • Je ontvangt 2 consumptiebonnen

*Wie ter plekke, op de dag zelf (9 maart) inschrijft, ontvangt slechts 1 consumptiebon en ontvangt géén extra gift.
**Uiteraard naargelang de beschikbaarheid van de door jou gevraagde fietsmaat.

Inschrijven

De online inschrijvingen voor Testfest zijn afgerond.
Je kan op 9 maart nog ter plekke inschrijven te Zolder.