Grinta! TEST FEST strijkt op zaterdag 21 september voor de tweede keer op de Markt van Oudenaarde neer. Grinta! TEST FEST is het grootste testevenement van racefietsen van de Benelux. Meer dan twintig high-end fietsmerken komen met hun vloot testfietsen naar het evenementenplein in het hart van de Vlaamse Ardennen om van Grinta! Test Fest een klapper te maken. Schrijf je nu in en test op 21 september de fiets van je dromen!

Ruim 20 merken hebben hun deelname aan Grinta! TEST FEST bevestigd en dat zijn niet de minste. Met Bianchi, Bioracer, BMC, Cannondale, Canyon, Eddy Merckx, Factor, Felt, Fons Bikes, Giant, Isaac, Lapierre, Look, Merida, Oakley, Pinarello, Prorace, Ridley, Specialized, Thompson, Titici, Trek en Van Rysel is er heel wat in de aanbieding.

250 testfietsen aanwezig

Op het evenementenplein voor het stadhuis van Oudenaarde bouwen we een heus testdorp uit waar de 250 testfietsen van 10 tot 17 uur klaar staan om getest te worden. Vanuit het centrum van Oudenaarde voorzien we drie korte testrondjes zodat je de verschillende types racefietsen zo goed als mogelijk kunt testen. Het Centrum Ronde van Vlaanderen geldt als logistiek centrum en uitvalsbasis.

15 euro = testen + giftbag + après-bike

Deelnemen aan Grinta! TEST FEST doe je door je hieronder te registreren. Voor 15 euro kan je een hele dag onbeperkt racefietsen testen, krijg je een Grinta!-giftbag en geniet van gratis koffie bij Rocket Espresso op de Markt. Voorinschrijvers doen overigens extra voordeel. Zo worden op de dag van Grinta! TEST FEST onder de voorinschrijvers een Oakley-fietsbril en andere topprijzen verloot! Bovendien ontvangen voorinschrijvers een extra consumptiebon om te besteden in het Peloton Café in het Centrum Ronde van Vlaanderen!

Fueled by BORN

Tijdens Grinta! TEST FEST voorziet BORN de deelnemers van sportdrank en proevertjes.

Kom met de fiets!

Tip: kom met de fiets naar Grinta! TEST FEST en stal je tweewieler veilig in de bewaakte fietsparking van ABUS Cycling. Wie met de wagen komt: er is genoeg gratis parking op De Ham en in de onmiddellijke omgeving.

Opgelet: vergeet je eigen pedalen niet!

Wie deelneemt aan Grinta! TEST FEST moet zijn eigen pedalen meebrengen. Die worden dan gemonteerd op jouw testfiets.

Grinta! TEST FEST in het kort

  • - Je betaalt € 15
  • - Je test onbeperkt* racefietsen (van 10 tot 17 uur)
  • - Je ontvangt gratis sportdrank- en voeding van BORN
  • - Je ontvangt gratis koffie bij Rocket Espresso
  • - Je ontvangt een giftbag

*Naargelang de beschikbaarheid van fietsen in jouw maat.

Vooraf inschrijven = voordeel doen!

Voorinschrijven betekent extra voordeel doen: je krijgt een extra consumptiebon om te besteden in het Peloton Café van het Centrum Ronde van Vlaanderen + je maakt kans op een Oakley-fietsbril en andere topprijzen!

Inschrijven

De voorinschrijvingen zijn afgelopen.
Je kan je op de dag zelf wel nog ter plekke inschrijven.