Zin om een hele dag de nieuwste racefietsen te testen? Dat kan tijdens Grinta! TEST FEST op zaterdag 22 september in Oudenaarde. TEST FEST is het het grootste testevenement van racefietsen van de Benelux. Zo’n twintig high-end fietsmerken komen met hun vloot testfietsen naar het Oudenaardse evenementenplein, in het hart van de Vlaamse Ardennen, om van Grinta! TEST FEST een klapper te maken.

Testdorp met ruim 200 fietsen

Het centrum van Oudenaarde wordt omgedoopt tot een testdorp met ruim 200 racefietsen van alle topmerken. Wie deelneemt aan TEST FEST kan een dag lang, tussen 10 en 16 uur, racefietsen testen op drie verschillende korte fietslussen rond Oudenaarde. BikeKing zorgt voor de technische assistentie bij je testritten, Enervit voor de sportvoeding en -drank zodat je nooit zonder brandstof valt. Het Centrum Ronde van Vlaanderen (Markt 43, 9700 Oudenaarde) is de uitvalsbasis van TEST FEST. Meld je daar op 22 september sowieso eerst aan.

En verder?

Wie deelneemt aan TEST FEST krijgt ook de kans om zich in de toekomst verder te ontwikkelen tot testredacteur/redactrice van Grinta!. Heb je voeling met het technische aspect van het fietsen en wil je graag je ervaringen bij al dat testwerk neerpennen, stuur dan je testverslag van één van de fietsen (max. 6.000 tekens) naar [email protected]. Nog in de marge van TEST FEST tonen we in primeur de deelnemende fietsen aan Racefiets van het Jaar, een nieuwe verkiezing die zijn climax zal kennen tijdens Velofollies 2019.

Registreer nu en doe voordeel

Op de dag zelf kan je je ook nog inschrijven maar wie dat nu al doet, ontvangt héél wat extra voordelen: een rijkelijk gevulde giftbag, een cool koerspetje, 2 consumpties (in plaats van 1) in het Peloton Café en bovendien ben je in de running om een fietsvakantie van TUI te winnen!

Vooraf* inschrijven voor TEST FEST en nu betalen = voordeel doen!

Kostprijs: €12,50

  • Je test onbeperkt** racefietsen (van 10 tot 16 uur)
  • Je ontvangt gratis sportdrank- en voeding van Enervit
  • Je ontvangt een giftbag (inclusief gadgets van de fietsmerken + Grinta!-bidon)
  • Je ontvangt een fietspetje #ridewithgrinta
  • Je ontvangt 2 consumptiebonnen (t.w.v. 5 euro) voor het Peloton Café
  • Je maakt kans op een fietsvakantie van TUI
  • Gratis douchemogelijkheid in het Centrum Ronde van Vlaanderen

*Wie ter plekke, op de dag zelf (22 september) inschrijft, ontvangt slechts 1 consumptiebon (t.w.v. € 2,50) voor het Peloton Café en ontvangt géén Grinta!-bidon en -petje.
**Uiteraard naargelang de beschikbaarheid van de door jou gevraagde fietsmaat.

Inschrijven

De online inschrijvingen voor Testfest zijn afgerond.
Je kon op 22 september nog ter plekke inschrijven te Oudenaarde.